19-годишен акробат ще прави демонстрации на въже 15 метра над земята

7239
19-годишен акробат ще прави демонстрации на въже 15 метра над земята
Снимка: Богдан Педович

19-годишен унгарски акробат ще изпълнява номера върху въже 15 метра над земята пред българската публика, информира БГНЕС.

Кристиян Адам ще зарадва привържениците на цирка във вторник 06.10.2015 от 13:00 часа като ще премине необезопасен по тънко стоманено въже на 15 метра над земята от външната страна на купола на цирк „София”.

Британска организация с апел за спасяването на последните два циркови лъва в България

Британската организация за защита на дивите животни Born Free отправи апел за спасението на последните два циркови лъва в България. От ...

Българският Национален Цирк София се завърна след 8 месечно турне в Турция, където представи грандиозно международно шоу в най-големия увеселителен парк на град Истанбул – “Виаленд”. У нас циркът ще разпъне шапитото си в първо в столицата, на най-новата циркова площадка срещу централна ЖП гар .

Тържествената премиерът е на 9 октомври 2015 от 19:00 часа. До края на месеца спектаклите ще са в сряда, четвъртък и петък от 19:00 часа, а в събота и неделя от 11:00 и 16:00 часа . За първи път след 25 години у нас под купола на Българския Национален Цирк “София” ще гостуват звездите на унгарския държавен цирк “Будапеща”.

В спектакъла на унгарските гости публиката ще види акробатика на коне, екзотичен номер с алигатори, крокодили, питони и игуани, дресирани лами, фокуси, жонгльорство и всички останали жанрове на класическия цирк. Смехът е поверен на легендарния български клоун Фери и унгарския му колега Марци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София