Боровец се превръща в латино курорт

19824
Боровец се превръща в латино курорт

Една от топ дестинации сред любителите на зимните спортове у нас – Боровец, този уикенд ще е притегателна точка за горещи салса танцьори от различни точки на Европа.

Танцувай салса със звезди на Summer Salsa Fest

В продължение на три дни Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" е домакин на "SUMMER SALSA FEST". От 9 до 11 август - в р...

За осма поредна година школата на Памбос Агапио организира международна тридневна салса фиеста в зимния курорт. Очакват се близо четири хиляди последователи на латино културата да пристигнат у нас за Осмия Балкански салса конгрес. През последните години популярността на събитието излезе извън границите на полуострова и вече посреща салсероси не само от съседни страни, но и от цяла Европа. Идеята на конгреса е чрез танца да обедини почитателите на салсата в неуморен тридневен маратон на чист въздух сред природата. Фиестата ще се вихри в шест зали с различно тематично звучене -  LA New York, романтик и анимейшън, кюбан, кизомба и зук, бачата и танго ще са парти зоните. Изявени артисти от европейската латино сцена ще потопят гостите в магията на салсата чрез жива автентична кубинска музика. За първи път организаторите от Pambos Dancing Center ще изненадат салсеросите със завладяваща жива музика и оркестър.

Уъркшоп занимания по бачата, кизомба, танго, афро, регетон с изтъкнати международни инструктори, денонощни танци и празнично настроение очакват всички участници в конгреса. Седмица преди Halloween латино купонджиите ще дефилират, танцувайки с маскарадни костюми.

Алфредо Торес и Лили Йончева учат безплатно деца на салса и перкусии

Два образователни уъркшопа за деца по ударни инструменти и латино танци ще се проведат между 28 и 30 юни в парка "Заимов" като част от ...

Организаторите са се погрижили и за транспорта до Боровец в удобно за феновете време.

За подробности посетете: http://balkansalsacongress.com 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София