Екип на Нова телевизия бе нападнат в Самоков

6004
Екип на Нова телевизия бе нападнат в Самоков

Екип на Нова телевизия е бил нападнат в ромската махала в Самоков, съобщиха от медията.

Надя Ганчева, операторът Михаил Кръстев и шофьорът Валентин Иванов били изпратени там, за да вземат интервю от кандидата за общински съветник Трайчо Василев, по пряков Пиже. Той беше човекът, заснет от „Разследване”, как организира частното енерго в ромската махала в Самоков.

Сидеров подаде сигнал срещу Нова и bTV

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров подаде сигнал до главния прокурор Цацаров, КЗД, СЕМ, както и до БХК срещу БТВ и Нова телевизия за разп...

"Преди екипът ни въобще да има възможност да снима и да обясни за какво е там Трайчо Василев, синът му и още десетки роми ни нападнаха", каза Надя Ганчева.

Репортерката беше блъскана, операторът получи няколко удара с юмрук в лицето, шофьорът е със спукана скула и охлузвания.

Камерата и колата на Нова са счупени.

„Агресията беше провокирана първоначално от кандидата за общински съветник - Трайчо Василев, а след неговата реакция, десетки роми атакуваха екипа ни. Колегите са успели да пуснат камерата и да заснемат част от побоя. За съжаление, камерата ни беше счупена след като мъж, разпознат като сина на Трайчо Василев изрита техниката и оператора и я повреди. Колата на екипа също е повредена. За щастие екипът ни не е пострадал сериозно, защото се е изнесъл бързо от ромската махала”, разказа Надя Ганчева.

Скандали и гафове белязаха откриващия уикенд на платения спортен канал

"Нова Броудкастинг Груп" започна революция в българския ефир, след като създаде спортния канал "ДиемаСпорт", който стартира през уикенд...

Полицията започна разследване, образувано е досъдебно производство.

Екип на предаването „Разследване” нееднократно показа на зрителите на Нова как работи „частното енерго” в Самоков и как се краде ток в града. След излъчването на първото предаване по темата тръгна прокурорска проверка, която да установи масовата кражба, тъй като това е криминално деяние. Част от ръководството на ЧЕЗ в града беше уволнено заради случая.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София