Жената до Бареков "блести": Вън циганите и бежанците от София

15517
Жената до Бареков "блести": Вън циганите и бежанците от София

При всички положения ще защитавам интересите на „България без цензура”, независимо дали съм кандидат на ББЦ или независим кандидат. Това заяви „жената до Бареков” Мария Календерска.

На въпрос защо се кандидатира за кмет, Календерска заяви: „За да им е гадно”. Тя обясни, че не вижда кой друг може да е реален опонент на Йорданка Фандъкова. Не може например да няма какво да се направи, за да не трябва по два-три часа хората да стигат до работа, както е сега по бул. „Цариградско шосе”, каза Календерска. Тя обясни, че София трябвало да има стратегия за развитие за пет години напред.

Алиосман Имамов: В Гърмен ГЕРБ има четири пъти повече гласове от ДПС

174 избиратели от общо 700 в Гърмен са гласували за ГЕРБ на последните парламентарни избори. За ДПС са гласували 40 души т.е. ние губим...

Като мотивация за кандидатурата си, Календерска обяви, че студентите намаляват, увеличават се хората, които бягат, но идват масово бежанци. В моята програма залагам на образованите млади българи – два пъти повече студенти, два пъти по-малко бежанци, два пъти повече пари за „Спешна помощ” например, обясни „жената до Бареков”. Тя подчерта, че не може в София да идват всякакви бежанци – дори държавата не им търсела продавач.

Календерска не обвинява Фандъкова, като я определи за икона, но Общинският съвет бил виновен нейните усилия да отиват на вятъра. Искаме да направим нов Студентски град, да изгоним бежанците и циганите от София, подчерта „журналистът Календерска”. Мързеливите и необразованите да си ги кани ДПС да гласуват за тях – визирам циганите, поясни Календерска.

По вечно болната тема – аферата „Костинброд”, Календерска заяви, че Николай Бареков не може да е петно върху нейната репутация. След няколко години щяло да стане ясно какво всъщност направил Бареков, по думите на Календерска. Тя обясни, че Бареков „разбъркал ... картите”. Смятам, че след година колелото ще се завърти и ще изглежда по-добре, подчерта Календерска. Тя отново отрече, че Бареков е бил човек на Пеевски и Василев, защото сега бил изоставен, „с един човек в парламента” и не прие аргумента, че просто Бареков е свършил мръсната работа и след скарването между Василев и Пеевски е изоставен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София