Калоян Паргов в Кремиковци: На 25 октомври нека изберем автентичното ляво, с номер 39!

4645
Калоян Паргов в Кремиковци: На 25 октомври нека изберем автентичното ляво, с номер 39!
Снимка: БСП София

БСП Лява България откри предизборната си кампания в район Кремиковци, с призив за нов, съвременен облик и ново управление на района.

„На 25 октомври нека изберем автентичното ляво, с номер 39 в интегралната бюлетина. От всички нас зависи Кремиковци да изглежда по различен начин. Ако гласувате доверие на БСП Лява България, вашите данъци ще се инвестират тук, защото ние искаме да има децентрализация, искаме парите, които плащате, да останат тук и да бъдат направени площадите, улиците, тротоарите, градинките и детските площадки, да се финансират училищата и читалищата. Трябва да променим не само Кремиковци, но и цяла София” - призова жителите на района водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов.

Сергей Станишев: Кадиев не може да не разбира, че помага на ГЕРБ

В политиката човек трябва да е последователен. Не можеш два месеца преди изборите да се самономинираш, след като си участвал във вътреш...

„Трябва всички ние да поведем борбата за промяна на столицата. Моделът на управление в София е сбъркан и от това страдаме всички ние. За най-голямо съжаление, в нито едно от селищата в района не е останало здраво читалище и тази неправда беше допусната в последните 25 години на дясно управление. Това е моделът, който искаме да променим. Искаме не само центърът на София да изглежда добре, искаме и крайните квартали да са такива. Промяната започва от вас, от вас зависи да бъде сменен моделът на управление както на района, така и на цяла София“, това заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на район Кремиковци Ивайло Алексиев.

На събитието присъстваха още кандидатът за кмет на Долни Богоров Цецка Кочкова, кандидатът за кмет на Бухово Тодор Димитров, кандидатът за кмет на с. Яна Бисер Генов, кандидатът за общински съветник Петър Кичашки и депутатът от парламентарната група на БСП Лява България Георги Свиленски.

Междувременно БСП Лява България приветства инициатива на КНСБ за подписването на споразумение за повишаването на заетостта и доходите, защитата на фундаменталните социални и граждански права, привличането на инвестиции и предприемането на мерки срещу сивата икономика в София. Такова споразумение обаче може да се сключи между две институции каквито са КНСБ и Столична община, а то може да бъде подписано само и единствено от изпълняващият длъжността кмет на София в момента - Мария Бояджийска. В противен случай КНСБ се ангажира само с един от кандидатите за кмет, което е в противоречие с равнопоставеността на всички кандидати в предизборната кампания. Това заяви Калоян Паргов по повод анонсираното подписване на споразумение между КНСБ и кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София