Кандидат-кметът на Световрачене: Не съм луд. Приемат ме такъв, какъвто съм

17282
Кандидат-кметът на Световрачене: Не съм луд. Приемат ме такъв, какъвто съм
Снимка: Нова телевизия

Не съм луд. Населението ме приема такъв, какъвто съм. Хората ми се възхищават, че поддържам българския дух. Това заяви в ефира на "Нова телевизия" кандидатът за кмет на софийското село Световрачене Първан Тошев, който коментира критиките за външия си вид и избраните от него дрехи на предизборния плакат за местния вот този месец.  

Тошев обясни, че винаги на официални случаи се е обличал в традиционни български дрехи, като в студиото на телевизията също беше с народна носия.

ЦИК все пак не отклони скандално още пари към кръговете на Първанов, Бареков, БСП и Реформаторите

В крайна сметка партии, които получават държавна субсидия по Закона за политическите партии, няма да получават държавни средства за мед...

Кандидатът за кмет заяви, че познава всички в село Световрачене, където има 1800 гласоподаватели. Целият ми съзнателен живот е бил в обществена работа, каза още Тошев, обяснявайки за опита си преди да се кандидатира за кмет. Той обърна внимание на нуждата от ремонт на канализациягта в населеното място, както и желанието му да има повече обществени дейности в селото.

Освен Тошев коментиран претендент за кметския стол на предстоящите местни избори е и Антоанета Лазарова, която кандидат за кмет на село Гаганица. Ексцентричната прическа на Лазарова предизвика голям интерес, за което дамата коментира, че е обидена на медиите за подигравките за прическата. "С тази прическа съм от 45 години и ще продължавам да съм с нея, докато имам възможност да я поддържам", каза Антоанета Лазарова.

Говорейки за професионалния си опит, тя обясни, че се е занимавала "дълги години с туризъм и застрахователно дело”, като е била шеф на застрахователен офис на ВИС-2 в Монтана. Оглавих го с единственото условие да нямам нищо общо с охранителната фирма, заяви Антоанета Лазарова.

Родена съм в Гаганица, там съм израснала. Бащината ми къща е на метри от училищния двор, обясни кандидат-кметицата. По думите й в селото живеят и работят 198 души, но са изборите са регистрирани 310. Според Лазарова изборите в Ганица са предрешени, но тя заяви: "Аз няма да престана да се боря. Дали ще бъда кмет или не, това няма особено значение".

Дежурни прокурори ще приемат сигнали за нарушения по време на изборите в Разградско

Във връзка с провеждането на местни избори и референдум на 25 октомври със своя заповед окръжният прокурор на Разград Огнян Дамянов опр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София