Международно туристическо приложение - вече и за София

12513
Международно туристическо приложение - вече и за София

Интелигентният "приятел в пътешествията" - Farol City Guides представи на 12-ти декември (2014г.), в Дармщат, Германия, версията си и за българската столица. Приложението за мобилни телефони е насочено към туристи, любители на кратките градски почивки и е разработено в сътрудничество с местен партньор.

Интелигентният пътеводител е наличен за 24 от най-популярните европейски градове, като предлага вече и възможността за създаване на напълно персонализирани маршрути на забележителностите в София, достъп до висококачествена и подробна информация, в зависимост от индивидуалните предпочитания на потребителите, достъпни и в off-line режим. Приложението е налично на английски и български език за Android, IOS и таблетни устройства, предаде КРОСС.

Фандъкова: Проектът за бюджет на Столична община за следващите 5 години е 1 млрд. 459 млн. лв.

Проектът за бюджет предварително беше обсъден с политическите групи в общинския съвет, районните кметове, както и нашите партньори от с...

Farol Sofia е уникално приложение, което дава възможност за създаването на напълно персонализирани туристически обиколки, на база индивидуалните предпочитания и точното време, което отнемат. Хората посетили града с цел бизнес пътуване, които разполагат с няколко свободни часа след среща, както и туристи, избрали да прекарат уикенда в кратки екскурзии, имат възможността да оптимизират пътуването си и да му се насладят напълно. Интелигентният пътеводител не само дава възможност за напълно персонализирани обиколки, но също така се адаптира в реално време към профила на потребителя.

Персонализираните маршрути предлагат подробни описания на забележителностите и най-добрите ресторанти и кафенета, както и обществени услуги.

"Боравенето с голямо количество налична информация за града, в който хората остават за кратък период от време, вече е достъпно и за посетителите на София.", обясни Бруно Фернандес, главен изпълнителен директор на LatitudeN - германската компания, стояща зад технологията.

"В момента наличните туристически приложения предоставят на потребителите само стандартна и разпръсната информация. Също така в интернет има огромно количество информация, в която може да търсите. Често намирането на информацията, която Ви интересува отнема твърде много време, особено ако имате на разположение едва половин ден, или може би един, по време на бизнес пътуване, или на кратко посещение. Farol City Guidesе е Вашето решение, което предоставя изключителни и лесно достъпни туристически преживявания на потребителя", заключи г-н Фернандес.

София скрива кофите си за боклук под земята

По подобие на много европейски столици и София планира да скрие под земята кофите за смет в центъра на града, пише „Преса”....

Farol София е безплатна. Приложението се предлага и за следните дестинации на цена от 3.99 Евро: Амстердам, Атина, Барселона, Берлин, Брюксел, Будапеща, Копенхаген, Дармщат, Франкфурт, Хелзинки, Лисабон, Лондон, Люксембург, Мадрид, Москва, Осло, Париж, Порто, Прага , Рига, Рим, Варшава и Загреб

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София