Мощна градушка удари София

117466
Снимки: БГНЕС

Свирепа градушка удари София. Парчета с големина на малки павета удрят в центъра на столицата. Има немалки поражения особено по автомобилите.

За по-малко от няколко минути земята побеля от лед. В центъра се образуваха задръствания. За щастие природното бедствие трая десетина минути и всичко спря като по чудо, блесна и слънце.

Градушка и дъжд са се изсипали над Берковица снощи

56 литра на квадратен метър дъжд и градушка за около час са паднали снощи в Берковица са паднали , съобщиха от метеорологичната станция...

Според информация на Агенция "Фокус" има и счупено стъкло на трамвай номер 12. Счупени стъкла има и в центъра, по сгради в района на Руски паметник.

От полицията съобщиха, че има подадени сигнали за отводняване във Филиповци, Модерно предградие, Люлин и Нови Искър. Има паднали дървета по булевард "Цариградско шосе". Счупено е и предно стъкло на трамвай по линия 10 на булевард "Черни връх". Има счупени прозорци на жилища и автомобили, както и паднали дървета, неработещи светофари на бул. "Царица Йоана", завиряване на участъци по бул. "Цар Борис ІІІ". Спряно е движението на Сточна гара.

Репортер на Actualno.com съобщи, че порой се изсипва и в Девин. Според прогнозата за времето днес в следобедните часове и привечер се очакваха валежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София