Мъж е бил намушкан с нож снощи на бул. "Мария Луиза"

4901
Мъж е бил намушкан с нож снощи на бул. "Мария Луиза"
Снимка: БГНЕС

Централната част на столицата отново стана площадка на тежко криминално престъпление, извършено от чужденци. Снощи на булевард „Мария Луиза” бе намушкан мъж от афганистански произход, за чийто живот има сериозна опасност.

Преди по-малко от месец, на няколко метра от “Женския пазар” - на пресечките на улиците “Цар Симеон” и “Княз Борис” - район, обитавам от много бежанци, който често е в обсега на полицейски акции срещу нелегалните имигранти, бе убит 22-годишен сириец. Причината – битов конфликт.

18-годишен с книжка от 2 седмици е прегазил човека във Витоша, искал да избяга в Румъния

Шофьорът, убил пешеходец във Витоша, е имал книжка от две седмици. Това съобщи гл. комисар Георги Костов, главен секретар на МВР, на пр...

Новият инцидент станал вчера - 9 октомври, около 21.45 часа на булевард "Мария Луиза". След възникнал спорт между двама мъже от афганистански произход, единият намушкал другия в гърба. На място пристигналите екипи на полицията и спешна помощ открили пострадалия в безпомощно състояние. Той е бил откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, където е оставен за лечение с опасност за живота.

От полицията днес съобщиха, че след проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, около 15:00 часа, за срок до 24 часа е задържан 29-годишен мъж от афганистански произход, който е заподозрян в извършването на тежко криминално деяние. Намушканият в гърба е негов сънародник на 24 години.

Към момента по случая продължават процесуално-следствените действия. Предстои доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София