Намерен е бащата на откритото мъртво дете край Пасарел

13137
Намерен е бащата на откритото мъртво дете край Пасарел

Мистерията с намереното убито дете край Пасарел започва да се разплита. В Русия вече е намерен баща му. Това е бившият шеф на Департамента по здравеопазването на Перм Вадим Плотников.

Плотников е обяснил, че отдавна не живее с майката на намерения мъртъв в куфар край софийското село Пасарел петгодишен Никита. Още през лятото на 2013 година майката Анна е заминала с детето да живее в Кипър, заедно с изчезналия Герман Костин. Именно за Костин се предполага, че е основната причина за убийството на Никита и на Анна.

Убитото дете все още е с неустановена самоличност

Пуснахме снимките на Никита Леонтиев и майка му Ана Леонтиева в медиите, защото има голяма степен на вероятност те да са жертви на тежк...

"Московский комсомолец"  днес публикува подробности за убитата Леонтиева - според него тя е юристка по образование, работила навремето в местната администрация на руския Пермски край и по думите на местни жители - "на "топло" местенце за красива и умна жена и/или фаворитка на мъж, облечен с власт", пише БЛИЦ.

Отново според нейни познати, Анна купувала по време на втория си брак имоти в Кипър и България, а след развода съдила съпруга си за издръжка на детето и част от собствеността. "Щом получила своя дял, заминала със сина си в чужбина. След което две години никой нищо не чул за нея", добавя всекидневникът.

Според следствието, руската гражданка преди месеци пристигнала със сина си в България от Кипър. Живеела в Приморско в апартамент, който наела от руски гражданин, воювал в Афганистан, а сега женен за българка и развиващ бизнес на кипърска територия, пише "Росийская газета".

Полицията обискира жилището, разпита свидетели. Наемодателите се издирват, за да дадат показания. Съседите неведнъж виждали Анна с руски гражданин - Герман, който редовно идвал да я види в Приморско. Сега той е основният заподозрян и се издирва по линия на Интерпол. "Има данни, че потенциалният убиец е заминал за Кипър", посочва "Росийская газета". Следствието допуска "кръстосване на бизнес интереси" между загиналата и Герман, също и битова свада, прераснала в бой с ножове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...