Нарушител гази зелените релси, Facebook му се заканва

6612
Нарушител гази зелените релси, Facebook му се заканва
Снимка: Facebook/Бисер Киров

"Ето как шофьори-джигити използват зелените релси в София. Не сме дорасли за цивилизацията и това е. Срам ме е, че обитавам още тая територия". Tова написа Бисер Киров във Facebook като коментар на снимка, която показва как шофьор преминава по първите зелени релси в София край Руски паметник.

Кадърът е заснет в момент, в който срещу колата се движи трамвай. Не е ясно кога точно е направена снимката, но преди две седмици заместник-кметът на София Любомир Христов, който е отговорен за транспорта, заяви пред "Дневник", че имало нарушители, минаващи с автомобили по тревните чимове и затова поддържката им е трудна. Преди два-три дни имаше подмяна на чимове и в момента зелената площ изглежда доста добре.

Планира се трамваите по протежението на бул."Македония" също да се движат по "зелени" релси

Заместник - кметът на Столична община с направление "Транспорт и транспортни комуникации" Любомир Христов заяви, че се планира по проте...

Коментарите под снимката са убийствени, като има предложение "такива идиоти" да бъдат директно застрелвани. По-разумните се спират само на конфискация на автомобила и отнемане на шофьорската книжка. Има и хора, които съжаляват, че не се вижда номерът на колата, за да ѝ нарежат гумите. В тази връзка се предлага да бъдат "вградени" шипове в тревните чимове, за да видят "такива келеши" какво се случва, като тръгнат да минават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София