Спират в водата в ж.к. Надежда

9360
Спират в водата в ж.к. Надежда
Снимка: Thinkstock

Във връзка с монтаж на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Сава Филаретов”, ж.к. „Надежда” І , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Кубрат”, ул. „Кирил Дрангов”, бул. „Ломско шосе”, кв. „Триъгълника”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. „Надежда” І бул. „Хан Кубрат” ъгъла с ул. „Възрожденска”; кв. „Триъгълника” ул. „Иван Мърквичка” ъгъла с ул. „Димитър Думбалаков”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Къде няма да има вода в София днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. ...

Във връзка с прекъсване на съществуващ уличен водопровод и пресвързване на водомери по ул. 601 кв. „Връбница” ІІ , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Връбница” ІІ.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златен клас” до „Т-маркет”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Св. Климент Охридски”, кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 14.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Светлина”, ул. „Дъбиците”, ул. „Леярска”, ул. „Стадион”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър” ъгъла с ул. „Две могили”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Атанасов с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 9..30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Ботевградско шосе”, ул. „Никола Вапцаров”, ул. „Света Ана”, ул. „Никола Атанасов”, ул. „Свети Никола”, ул. „Буховско шосе”, ул. „Старо Буховско шосе”, ул. „Заводска”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Яна пред кметството.

Без вода в ж.к. Сухата река и други квартали на София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Президент Линкълн”, кв. „Овча купел” , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Президент Линкълн” от ул. „Централна” до ул. „Промишлена”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Президент Линкълн” №76. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изместване на уличен водопровод на площад „Лъвов мост” Център , се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Сливница” от бул. „Княгиня Мария Луиза” до бул. „Христо Ботев”; по ул. „Княз Борис І” от бул. „Сливница” до бул. „Стефан Стамболов”; по бул. „Стефан Стамболов” от бул. „Сливница” до ул. „Княз Борис І”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис І” ъгъла с бул. „Сливница”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Масларица”, с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Масларица”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Рудината”, ул. „Рашовец”.

Спират водата в някои части на София на 15 юли

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 15 юли 2014 г. (вторник). Във връзка с ...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Масларица” ъгъла с ул. „Георги Бенковски”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София