Свидетели на боя на дядото пред внуците му: Той си го заслужаваше

9780
Свидетели на боя на дядото пред внуците му: Той си го заслужаваше
Снимка: БГНЕС

Според свидетели на побоя, който беше нанесен над 67-годишния възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред "Нова телевизия", потърпевшият Красимир Иванов си го заслужавал. 11-годишният му внук да продава гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева”, заяви Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението. 

МВР е задържало единия от нападателите на 67-годишния дядо в Борисовата градина

Полицията е задържала единия от нападналите на 67-годишния мъж в Борисовата градина в София. Припомняме, че на 17 юли Красимир Иванов ...

"Във вечерта на боя купих две гривнички от едно момиченце и в следващия момент видях как то отива и ги изсипва на масата на въпросния старец”, разказа Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров. "Борис е завършил Софийската математическа гимназия с отличие. Изкарва пари, като играе на борсата с някакви дребни суми”, каза Атанас.

Припомняме, че на 17 юли Красимир Иванов беше нападнат, докато разхождаше двамата си внуци - момче и момиче, в столичния парк. Мъжете, които бяха обявени за улранационалисти, нападнаха мъжа и децата, тъй като ги помислили за роми. 

Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия, казаха от СДВР. 

В района на побоя няма охранителни камери, както указва поставена в близост табела. "Предвиждаме да бъдат монтирани камери в този критичен участък, но все още няма такива”, каза Илия Илиев, експерт в Дирекция „Сигурност” към Столичната община. Той обясни, че видеонаблюдение в парка има в района от езерото "Ариана" до Езерото с лилиите. 

Полицията търси двама за побоя над възрастния мъж пред внучетата му в Борисовата градина

Столичните полицаи издирват двама души, чиято самоличност е установена като съпричастни автори към побоя над възрастен мъж в Борисовата...

„Видеонаблюдението е абсолютно необходимо. То е техниката, която може да предпазва от престъпления. Защото полицията не може да бъде навсякъде”, коментира адвокат Марин Марковски

Според евродепутата Ангел Джамбазки има дефицит на сигурност в София и той не засяга само центъра, а и крайните квартали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София