Кунева предлага Соломон Паси за кандидат за кмет в София

10583
Кунева предлага Соломон Паси за кандидат за кмет в София
Снимка: БГНЕС

Ще предложа Соломон Паси за кандидатура на Реформаторския блок за кмет на София. Това съобщиха от пресофиса на Движение "България за гражданите", цитирайки председателя си и вицепремиер Меглена Кунева.

Според Кунева именно име като Паси ще е идеален кандидат, който ще донесе мобилизация на доверието в РБ. Паси е човек, който е донесъл резултат за България и ще допринесе за резултат с подчертано европейски профил и за столицата. Много зряло и точно в профила, в който РБ търси, коментира Кунева по-късно в Туитър и Фейсбук, където потвърди, че номинацията от името на ДБГ тя ще предложи на РБ.

Кунева: Някои май се опитват да протакат, защото са против реформите в съдебната система

"Промяна в Конституцията ще има. Съдебна реформа ще има. Дали това ще стане 15 дни по-рано или по-късно - аз бих подкрепила 15 дни по-р...

Кунева обясни, че коалицията е стабилна – и управляващата, и вътре в РБ. Наша кандидатура ще обедини гласовете вдясно. Като се гласува за ГЕРБ и РБ, се гласува в една посока, на места ще се подкрепяме в ОбС и при кандидатите, но ние сме конкуренти, подчерта Кунева, като добави, че уважава настоящият кмет на столицата и приноса й за реализацията на европейските проекти. По думите й обаче собствена кандидатура на РБ е важна за консолидацията на максимално доверие и подкрепа за реформаторските политики от гражданите на столицата, на което РБ държи много.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София