Протест пред Народното събрание за "дружно" сваляне на имунитета на Сидеров

6788
Протест пред Народното събрание за "дружно" сваляне на имунитета на Сидеров
Снимка: Facebook/Emil L. Georgiev

"Да свалим дружно имунитета на "народния представител" Волен Сидеров #ignori". Под този надслов днес се организира протест за свалянето на лидера на "Атака" Сидеров, който във вчерашната нощ отново нахлу в НАТФИЗ.

Към момента над 13 000 души за заявили в социалната мрежа Facebook, че ще присъстват на протеста пред Народното събрание от 17.30 ч..

Ректорът на НАТФИЗ: Действията на Сидеров трябва да намерят точната реакция на закона

Действията на депутатите от „Атака” са груби, недостойни за статута на народните представители, без прецедент в историята...

Сидеров и съпартиецът му Десислав Чуколов нахлуха снощи в университата по време на час в класа на проф. Маргарита Младенова и нагрубиха студентите с нецензурни думи.

На страницата на събитието във Facebook се посочва:

"Защото не сме съгласни с това не само депутати, а изобщо каквито и да е хора да нахлуват с взлом в държавни институции. Защото когато някой се издъни 100 пъти, Народното събрание трябва да му вземе имунитета и той следва да престане да шества с агресията си по улиците като обижда обикновени български граждани. Защото сме склонни да жертваме обедната си почивка, за да изразим несъгласието си, вместо да мрънкаме и да си гледаме личната работа. Защото ако ние, хората, не станем джедаи, никой няма да изгони Тъмната страна на Силата. Волен Сидеров е жалък командир на щурмоваци, нищо повече. И ние с бездействието увеличаваме силата му и го караме да се чувства безнаказан.

Имаме шанс за исторически прецедент! Да свалим имунитета на лидер на партия!

Разликата между Волен и Хитлер е в полза на Хитлер

Предупреждавам, че този текст няма да има амбицията за психологично или психиатрично изследване, въпреки наложителното поставяне на диа...

Понеделник (26.10.) - 17:30 (часът е такъв, за да може да се включи и разгневената театрална общност, която в седем трябва да играе, защото това й е работата)

Народното събрание - защото само вътре може да бъде взето решението за свалянето на имунитета по член 70-ти на Конституцията.

Хаштаг:

@[null:#ignorignor]

Twitter заля с подигравки Волен за изпълненията му снощи

Потребителите в социалните мрежи не спират да коментират поредните изцепки на Волен Сидеров от нощта на изборите, когато заедно с антур...

Защото игнорирахме проблемите си прекалено дълго."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София