Служители на фирма излизат на протест заради недовършен ремонт

10153
Служители на фирма излизат на протест заради недовършен ремонт

66 служители на фирма "Симона Партнерс" ООД се включиха в подписка, която недоволства от недовършен ремонт, извършен от Столична община. 

Хората заплашват да излязат на протест, защото въпреки че преди седмица са срязани лентите е останал недоизграден входът към техния комплекс.

От фирмата изпращат открито писмо до медиите, министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, изпълнителния директор на Агенция Пътна Инфраструктура Лазар Лазаров, кмета на гр. София Йорданка Фандъкова и до изпълнителният директор на Трейс Груп Холд АД проф. инж. Николай Михайлов.

Ето какво гласи то:

Уважаеми Господа,

Обръщаме се към Вас във връзка с проекта за изграждането на западната дъга на Околовръстен път, т.к. въз основа на ремонтните дейности се злоупотребява с деликатното положение възникнало в техния период за някои търговски обекти, в частност обект намиращ се на ул. Околовръстен път №721,София – Комплекс Симона

Ние, като потърпевши, искаме да се обърнем към Вас, т.к. писмата ,които изпратихме до Министъра на регионалното развитие, Изпълнителните директори на Трейс Груп Холд АД и Агенция Пътна Инфраструктура не намериха очакваното разбиране, дори напротив.

След приключване на строежите на Западната дъга на Околовръстен път при бул. Сливница и река Какач и срязването на лентата за пускането на директните и локалните трасета, нашият вход е все още затворен и все още не е реализиран проекта за неговото изграждане, което е изцяло задължение на Трейс Груп Холд АД, имайки се в предвид, че входовете на незастроени имоти на Околовръстен път са изградени и асфалтирани.

Как да потърсим нашите граждански права, след като отговарящите органи пасуват?!?!

Оказва се ,че когато човек изразява гласно мнението си страда още повече- това ли е вашият европейски подход?!?!

Павлова се надява Северната тангента да бъде завършена до края на годината

С оценка за завършване през декември тази година, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова направи символ...

Във Вторник 03.11.2015г. от 10:00ч. ще изразим своята гражданска позиция с граждански мирен протест на Околовръстният път № 721 пред Мотел Симона /при моста на р. Какач/. И ако не бъдат взети спешни мерки и не започнат СМР /строително-монтажни работи/ за решаване на този въпрос, на 06.11.2015г. ще преминем към гражданско неподчинение и ще блокираме за 1 час Околовръстният път препречвайки движението с 40 тонна бензинова цистерна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София