В част от "Студентски град" няма да има вода днес

1876
В част от "Студентски град" няма да има вода днес
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Днес във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 11 жк. „Студентски град“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Прекъсванията ще засегнат, живеещите в района на:

ул. „Атанас Иширков“, ул. „Проф. Кирил Попов“, ул. „21-ви век“, ул. „Проф. Христо Данов“, ул. „Академик Стефан Младенов“, ул. „8-ми декември“, ул. „Франсоа Митеран“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „8-ми декември“ ъгъла с ул. „Борис Стефанов“;ул. „Йордан Йосифов“ ъгъла с ул. „Акад. Жак Натан“ .

На 10 февруари (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“

по ул. „Алеко Константинов“ от бул. „Мадрид“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №116.

На 10 февруари (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Пловдив“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Пловдив“ от ул. „Петрич“ до ул. „Русе“ и ул. „Ямбол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пловдив“ ъгъла с ул. „Ямбол“.

На 10 февруари (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 726 жк. „Люлин“7 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 724, бл. 725, бл. 726, бл. 727

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 725 ъгъла с бл.726.

На 10 февруари (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел до бл. 20 жк. „Гевгелийски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Бачево“ от ул. „Попчево“ до ул. „Сава Михайлов“

по ул. „Сава Михайлов“ от ул. „Мачуково“ до ул. „Бачево“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Попчево“ ъгъла с ул. „Бачево“.

На 10 февруари (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Разсадника“ вилна зона „Манилов дол“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Манилов дол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малобучински път“ ъгъла с ул. „Бор“.

На 10 февруари (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Проф. Асен Киселинчев“ местност „Детски град“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Спират водата в част от кв. Люлин

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от район „Люлин“, съобщиха от пресцентъра на друже...

ул. „Проф. Асен Киселинчев“

по ул. „Сияние“ от ул. „Белоснежка“ до ул. „Хитър Петър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред „Англо-американско училище“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София